25 iul. 2013

COTLET DE PORC CU MIERE SI MUSTAR


Aceasta reteta este ideala pentru copii si foarte usor de facut si in acelasi timp ieftina.



Honing-mosterd karbonades
INGREDIENTE

-2 felii de paine integrala fara coaja
-2 lg miere de albine
- 2 lg mustar
-2 bucati de cotlet
-700gr cartofi mici noi(poti folosi si vechi taiati cubulete)
-750 gr ceapa taiata felii
-2 lg ulei de masline







MOD DE PREPARARE

1.  Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius.

2. Se prajesc cele 2 felii de paine la toaster ,daca nu ai atunci pune-le pentru 10 minute in cuptor.

3. Se amesteca mierea de albine cu mustarul intr-un castron. Se unge apoi carnea pe o parte cu sosul obtinut.

4. Faramiteaza painea prajita intr-un castron.Adauga sare si piper dupa gust.Pesmetul obtinut se presara peste carne.

5. Se amesteca cartofii curatati cu ceapa,uleiul ,sare si piper dupa gust. Se pune totul intr-un vas pentru cuptor.

6. se pune bucatile de carne peste cu partea condimentata deasupra.

7. Se da la cuptor pentru 30-35 minute pana se rumeneste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu